Digihessu tarjoaa uusimmat materiaalit joissa huippukuvanlaatu ja väriavaruus!

Myymälämainonta

Myymälä mainonnan rooli on korostunut pirstaloituneen median johdosta. Mainontaa kohdataan joka päivä erilaisissa paikoissa ja yhteyksissä. Myymälä on kuitenkin ylivertainen paikka kertoa kuluttajille tuotteista ja niiden käyttötavoista ja ominaisuuksista.

Myymälässä tavoitat kuluttajan usein pienemmillä kustannuksilla ja tehokkaammin. Some on tätä päivää, mutta se ei yksin riitä.
Ole siellä missä on kuluttaja on kukkaronsa kanssa.

Digihessun kokemus ja ajattelumallit lähtevät kuluttajan tarpeista ja niiden huomioimisesta. Muutaman kymmenen vuoden kokemus vähittäiskaupasta eri tasoilla ja erilaisten yhteistyökumppaneiden kanssa on antanut mahdollistanut yhteistyön monen yrityksen kanssa. Tänä päivänä teemmekin jatkuvaa yhteistyötä keskusliikkeiden konseptien kehittämisessä sekä paino-alan yritysten ja mainostoimistojen kanssa. Olemme yhteistyössä suoraan myös isojen päivittäistavarakaupan kauppojen ja elintarviketeollisuuden kanssa.


Viimeaikaisia isoja projekeja olemme tehneet mm: 
Ab Sinebrychoffi OY:n kanssa koko maassa eritoten, CM - ja KSM - Ja Market kauppojen juomaosastojen brändäyksen osalta.

KSM Seilorin kehittämisessä olimme mukana Espoonlahdessa.

CM - Easton sai uutta ilmettä monelle osastolle kauttamme.

KSM - Herttaan saimme myös uutta ilmettä!

Olemme tehneet myös eri ketjuihin kampanjoita usealle elintarvikealan toimijalle.

Toimitamme  viikoittain tulosteita K- ryhmän kauppoihin.


Entistä laadukkaampia pintoja!

- Kaksi Epsonin uusinta suurkuvatulostinta SC 80600 joissa ensimmäisenä maailmassa Pantone väriavaruus 92,8% ja tulostusnopeus n. 95m2/per kone.

- Fujin Aquita 1600 II UV - led tulostimella voimme tulostaa mm. vinyylimattoja ja erikoisempia materiaaleja.

Muotoonleikkaus ja  jälkikäsittely hoituvat Summan tasoleikkurilla ja Rolls Roller painepepöydillä. Eli työkalut huippuluokkaa, mutta tärkeintä on intohimo tehdä hyvää ja ajatella asiakkaan näkökulmista! 

prev next